Altijd al gedroomd om uw eigen zaak te runnen? Verzot op ijsjes? Start dan nu uw eigen Piccoli ijszaak.

Het concept

piccoli-aalst

Piccili Aalst – een groot succes

Al onze winkels worden geëxploiteerd door onafhankelijke licentienemers. Alle winkels werken onder dezelfde naam en logo. Er wordt een vaste manier van werken gehanteerd dit op het gebied van het beheer, de administratie, de exploitatie en de promotie.

De licentieovereenkomst creëert een relatie van commerciële samenwerking en diensten tussen de ’Piccoli Ice Cream & Waffles’ en de licentienemer, die de enige eigenaar is van zijn bedrijf met behoud van juridische en financiële onafhankelijkheid blijft.

Kwalificaties en opleiding

De licentienemer, man of vrouw, moet een ondernemer zijn die zich voor 200% wil inzetten om zijn/haar Piccoli ijszaak tot een succes te brengen, kortom een persoon met passie voor het ondernemerschap. Hij/zij moet in staat zijn om de juiste beslissingen te nemen en om een team te leiden. Hij/zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de winkel en zal de filosofie van ’Piccoli Ice Cream & Waffles’ door middel van een goede bedrijfsvoering, administratie en financieel beheer vertalen tot een succes. Iedereen met passie en wilskracht kan zelfs zonder ervaring te hebben in de sector mee stappen in dit concept.

‘Piccoli Ice Cream & Waffles’ is volledig betrokken bij de opleiding van de lincentienemers en hun medewerkers.

Licentieovereenkomst

De licentieovereenkomst houdt een verband in omtrent de commerciële samenwerking en diensten tussen de twee partijen, met een relatie van vertrouwen om succes te verzekeren.

De licentieovereenkomst wordt gesloten voor een periode van dezelfde duur als de huurovereenkomst.

Om gebruik te maken van de naam, merk, logo, diensten en producten van ‘Piccoli Ice Cream & Waffles’ betaalt de licentienemer maandelijks een bedrag aan ‘Piccoli Ice Cream & Waffles’. Dit bedrag wordt bepaald bij het opstellen van de licentieovereenkomst.

Onze producten

De licentienemer verplicht er zich toe om enkel onze kwaliteitsproducten te verkopen die geleverd worden door de licentiegever met name ‘Piccoli Ice Cream & Waffles’.

Interesse?

Zegt u dit iets? Wilt u een nieuwe weg inslaan? Wenst u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op en misschien bent u binnenkort wel de trotse uitbater van uw eigen ijszaak!