Artisanaal gemaakte Gelato: zalig om te zien, prettig om te proeven.
Specialiteit: extra groot hoorntje gevuld met ijs, fruit of saus en verse slagroom.
Een pallet van kleuren en smaken die resulteren in lekkere en verfrissende milkshakes.
Vers bereide en overheerlijke wafels.
Warme chocolade van Callebaut, verse vruchtencoulis, brésiliennenootjes, vers fruit, …
Wij leveren onze lekkere Gelato ook aan horecazaken. Bij interesse, neem snel contact op.
Judtih
Jeroen
Heb je zin om voor Gelato Piccoli te werken? Contacteer ons dan via info @ piccoli.be!
Het succesverhaal van Piccoli begon in 1974. In dat jaar startten de broers Gianfranco en Graziano Piccoli met de productie en verkoop van hun beroemde Italiaans gelato-ijs. Hun ‘ijskarretjes’ reden toen door Ost-Westfalen Lippe. Enkele jaren later werd het eerste echte ijssalon geopend in Extertal-Bösingfeld. Het succes was zo overweldigend dat amper een paar jaar later al tien ijssalons gevestigd waren op toplocaties in west Duitsland.
De ijssalons onderscheidden zich ook toen reeds door hun bijzondere invulling van een gezellige sfeer, snelle en vriendelijke bediening en een buitengewoon gevarieerde ijskaart. Men sprak over het betere ijsrestaurant voor grote en kleine liefhebbers van ijs.
Door het grote succes moest het ijs al gauw centraal worden geproduceerd maar steeds met dezelfde passie en zorg. In 1995 richtten Gianfranco en Graziano Piccoli Piccoli Eis op in Osnabrück gebleven en concentreert zich nog steeds op de productie van het beste Italiaanse roomijs voor ijssalons. Alle vestigingen worden dagelijks met eigen voertuigen bediend. Door de centrale productie van ons consumptie-ijs en de gecentraliseerde aankoop, garanderen wij net zoals vroeger de bestendige topkwaliteit van ons Piccoli-ijs.
© Gelato Piccoli 2014 |